nlc.hu
Trend

Füstöstusvonal trükk TikTokról

Ezzel a módszerrel egy ujjmozdulattal készítheted el a népszerű szemsminket

Tényleg nagyon egyszerű megoldás és szuper látványos szemsmink készül vele.

A cicaszemsmink az egyik legnépszerűbb smink, szívesen készítjük el a hétköznapokra és különlegesebb alkalmakra is. Illetve gyakran csak készítenénk, a szépen ívelt vonalkák meghúzása ugyanis nem olyan egyszerű, emiatt is találunk annyi trükkös tippet rá. Mi is mutatunk most egyet, amivel eddig talán nem találkoztál, ám a TikTok videó alapján úgy tűnik, tényleg működik, ráadásul mutatós eredményt is ad.

A Krémmánia osztotta meg a TikTokon az alábbi videót, melyben a füstös tusvonal elkészítéséhez adnak egy egyszerű tippet. Nem kell hozzá semmi extra eszköz, mindössze az ujjunkra van szükség, ráadásul szemhéjtus helyett elég hozzá szemceruza is

sminkelő lány tiktok videóból

Fotó: TikTok/Kremmania

Nem szükséges kihegyezni sem a szemceruzát, jobb, ha van némi vastagsága a vonalnak, amit előrajzolsz mutatóujjad ujjbegyének oldalára. Nagyjából 1-1,5 centis vonalkát húzz az ujjbegyed azon részére, amit a legkönnyebben oda tudsz illeszteni a külső szemzughoz, a trükk lényege ugyanis ez: a tusvonalat az ujjadról viszed fel.

részlet sminktrükkös tiktok videóból

Fotó: TikTok/Kremmania

Ehhez lődd be, hová és milyen ívben szeretnéd a külső szemzugtól indulóan a tusvonalat kialakítani, majd nyomd a bőrödhöz az ujjadat úgy, hogy a felvitt szemceruzavonal a jó helyre kerüljön. Húzd az ujjad, mintha csak le akarnád törölni a festéket róla, és lám, a tusvonal el is készült! 

Egy-két próbát tegyél azért, mielőtt élesben készítenéd el a trükk segítségével cicaszemsminkedet, hogy igazán ráérezz, hová kell helyezni az ujjad és milyen hosszan érdemes húzni vele tusvonalat, hogy az a legelőnyösebb legyen.

Innentől már nincs sok dolgod, a szemceruzád segítségével még egészítsd ki a szempillatöveknél és korrigáld a kontúrvonalat, valamint ha szeretnél, vigyél fel egy kis szemhéjpúdert, szempillaspirált, majd kész is a remekmű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top