nlc.hu
Trend

Putyin magas sarkú cipőben

Magas sarkúban fotózkodott Putyin egy csapat diákkal

A magas sarkú cipőben nem tűnt olyan alacsonynak Putyin, amikor a Lomonoszov egyetem kutatóközpontjában pózolt fiatalokkal.
Vlagyimir Putyin orosz elnök videókapcsolaton keresztül tanácskozik Szergej Sojgu védelmi miniszterrel és Igor Krokmallal, a Gorskov szovjet flottatengernagyról elnevezett hajó parancsnokával Moszkvában 2023. január 4-én.

Vlagyimir Putyin cipője lett az egyik felkapott téma a közösségi oldalakon, miután az orosz elnök magas sarkú lábbeliben pózolt orosz diákok egy csoportjával.

Közismert, hogy Putyin nagyon odafigyel a nyilvános megjelenésére – gondoljuk csak azokra a fotókra, amikor jégkorongozik, félmeztelenül horgászik vagy lovagol –, és ez most sem volt másképp.

Minden megtettek annak érdekében, hogy a 168 centiméteres Putyin nehogy túl alacsonynak tűnjön, amikor január 25-én a Lomonoszov állami egyetem kutatóközpontjában találkozott fiatalokkal. Úgy állították be a csoportot, hogy az orosz elnök mellé kerüljenek a legalacsonyabb diákok, a kép szélei felé pedig az egyre magasabbak kaptak helyet. Érdemes megfigyelni Putyin magas sarkú cipőjét is, amivel még nyertek néhány értékes centimétert:

Közben megint előkerült az az összeesküvés-elmélet, amely szerint a legtöbb nyilvános eseményen nem az igazi Putyin, hanem egy testdublőr vesz részt. Erről most Jason Jay Smart, a Kyiv Post tudósítója posztol. Szerinte az elnök magasságában, súlyában és a füle alakjában bekövetkező változások mással nem magyarázhatók.

Arra azonban egyelőre semmilyen megbízható bizonyíték nincs, hogy Putyin valóban testdublőrt használna, bár az orosz elnök romló egészségi állapotáról szóló pletykák között ezt az ukrán kormány képviselői is többször hangoztatták.

(Sky News, Newsweek)

(Kiemelt kép: MTI/AP/Kreml/Pool/Mihail Klimentyev)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top