nlc.hu
Trend

Street style fotókon a legutolsó divat - Koppenhágai Divathét 2023 ősz/tél

Ezek a dán lányok aztán tudják, mi a divat, most sem mulasztották el megvillantani a legutolsó trendeket

A Koppenhágai Divathéten kapták lencsevégre a street stylereket, szettjeik nem voltak híján trenddiktáló darabokban.

A Koppenhágai Divathét kezd egyre inkább felzárkózni a nagy divathetek mellé, a divatszerkesztők minden szezonban árgus szemekkel figyelik, milyen újdonságokat mutatnak be a tervezők. Az érdeklődés azonban nemcsak nekik köszönhető: Koppenhága utcái csak úgy tobzódnak ilyenkor a friss, kozmopolita szettekben. A legutolsó divat egyszerre mutatja meg vagány és elegáns oldalát, mely nem olyan lázadó mint Londonban, a párizsi látványhoz mégis edgy a look, az európai szemeknek mégis ismerősebb elemekből építkezik, mint New Yorkban. Bárhogyis legyen, ha szeretjük a divatot, érdekel minket, merre tartanak a trendek, a koppenhágai street style szettekre érdemes odafigyelni.

Élénk színek a szürkeségben

narancssárga-pink street style szett

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Kézenfekvő megoldás hangulatunk javítására, ha belecsempészünk szettünkbe némi élénkséget. Lehet ez egy piros pulcsi, sárga szoknya, vagy egy magenta ruha, ahogy azt Katalin hercegné is kipróbálta már, lényeg, hogy élénk színű ruhába járni divatos és jól eső érzés egyszerre. Koppenhága utcáin is tobzódtak a színekben a street stylerek, a vibráló árnyalatok nagyon jól passzoltak a láthaóan puha pulóverekhez, vastagabb téli darabokhoz.

lila-kék street style szett
Megnézem
Összes kép (5)

Bézs monokróm

bézs nadrágkosztümös szett

Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Monokróm szetteket viselni most nagyon divatos, a Koppenhágai Divathét alatt a trend letisztult változatára láthattunk remek példákat. Úgy tűnt, talpig bézsbe, illetve a bézs-barna színek árnyalataiba öltözni több mint sikkes – persze a színek megfelelő összehagolására érdemes figyelni. Melegséget, nyugodtságot sugároznak ezek az árnyalatok, talán emiatt is vonzódunk hozzájuk, ám emellett erőlködésmentes eleganciának sincsenek híján.

elegáns bézs street style szett
Megnézem
Összes kép (5)

Farmer összeállítások

farmerszoknyás szett

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

A 2023-as farmertrendek egyértelműen a lezser szabásokról szólnak, a széles szárú nadrágok minden típusa hódít. Ám nemcsak a nacik keresettek, trend talpig denimbe öltözni, farmerszoknyát húzni, hozzá farmer dzsekit, keverni a kék különféle árnyalatait, vagy akár bevadulni egy patchwork szett erejéig. Legyen hát akármilyen a stílusod, ha a farmer belefér nálad a hétköznapok kényelmébe, gondolj rá bátran szetted meghatározó elemeként.

patchwork farmer szett
Megnézem
Összes kép (5)

Vállhangsúlyos blézerek

vállhangsúlyos blézer sárga ruhával

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Már nagyon várjuk, hogy az idő tavasziasra forduljon, és kabát helyett is elég legyen blézert viselni. Addig is, míg idáig eljutunk, beérjük azzal, hogy hétköznapi, munkahelyi szettjeinket tesszük elegánsabbá velük. A trendek most igencsak kedveznek a vállhangsúlyos blézereknek, a divathét során egészen extrém darabokban is parádéztak a street stylerek. Ha kedvet kaptunk hozzájuk, figyeljünk rá, hogy az outfit legyen kiegyensúlyozott, nem véletlenül passzolnak a széles szárú nadrágok hozzájuk. Divat az egészen boxy jellegű blézert miniszoknyával is hordani, a galériában erre is találtok példát, ám csak óvatosan, ne keltsen olyan hatást a szett, mintha lemaradt volna a ruhánk alsó fele.

zöld blézeres szett
Megnézem
Összes kép (5)

Műszőrme kabátok és kiegészítők

műszőrme kabátos szett

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

A műszőrme kabátok a tél kedvencei, amiből ha egy hozzánk passzoló darabot választunk, szuper látványos szettek tucatjait rakhatjuk össze. Műszőrméből azonban nem csak kabátokat gyártanak, és nem csak azok vannak divatban. A pihepuha mellények, sálak, kalapok izgalmas kiegészítői lehetnek téli szettjeinknek. Jól mutatnak szövet kabátokhoz, blézerekhez, ráadásul finom melegek is.

földig érő műszőrme kabátos szett
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top