nlc.hu
Trend

A 2023-as Grammy-gála ruhái

Sikkes domina és két lábon járó vattacukor – A 2023-as Grammy-gála leg-leg-leg ruhái

Eleven virágfal, szambatáncos fekete hattyú és az Alice Csodaországban több karaktere is felbukkant a 2023-as Grammy-gála vörös szőnyegén.

Vasárnap este Los Angelesben adták át a zeneipar legjelentősebb elismerésének számító Grammy-díjakat, és persze nem maradt el a gála szokásos ruhaversenye sem. Íme a legszebb, legmegosztóbb és legborzasztóbb öltözékek a vörös szőnyegről!

Taylor Swift Roberto Cavalli-szettjének árnyalata és csillogása az éjszakai égboltot idézte. Egyszerre volt szofisztikált, látványos és voltaképpen papírformaszerű választás az énekesnőtől.

Taylor Swift Grammy-gála 2023

Taylor Swift (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Doja Cat és a Versace divatház ezzel az öltözékkel bebizonyították, hogy egy latex dominaszett is lehet kifogástalanul sikkes.

Doja Cat Grammy-gála 2023

Doja Cat (Fotó: Jon Kopaloff/WireImage)

Laverne Cox ókori egyiptomi motívumokkal díszített krokodilbőr Kim Kassas-estélyije már önmagában műalkotás, ám az i-re a pontot kétségkívül a tökéletesen a ruhához hangolt smink, frizura és ékszerezés tette fel.

Laverne Cox Grammy-gála 2023

Laverne Cox (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)

A brazil énekesnő, Anitta és stylistja a Versace divatház 2003-as tavaszi couture kollekciójából választották ezt a fekete, csipkés-uszályos kreációt, mely az azóta eltelt 20 évben semmit sem vesztett az aktualitásából. 

Anitta Grammy-gála 2023

Anitta (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Zuhair Murad libaboni divattervezőt az Alice Csodaországban világa ihlette meg legújabb kollekciója megalkotásakor. Megan Fox a Fehér Királynő szerepében lépett a vörös szőnyegre.

Megan Fox Grammy-gála 2023

Megan Fox (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Bebe Rexha öltözékén az idei év két meghatározó trendje is visszaköszönt: egyrészt a rózsaszín árnyalat, másrészt a ejtett-ráncolt-húzott-csomózott megoldásokkal készült, tóga ihletésű szabás. 

Bebe Rexha Grammy-gála 2023

Bebe Rexha (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Tóga stílusú ruhát öltött Kelsea Ballerini coutry pop énekesnő is: a napsárga, légies tüllruhával mintha maga a tavasz libegett volna végig a vörös szőnyegen.

Kelsea Ballerini Grammy-gála 2023

Kelsea Ballerini (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy)

Paris Hilton a 21. születésnapján viselt, ikonikussá vált ezüst partiruhája felnőtt, estélyi változatában jelent meg. És a legkevésbé sem tette rosszul. 

Paris Hilton Grammy-gála 2023

Paris Hilton (Fotó: Jon Kopaloff/WireImage)

Cardi B előszeretettel ölt magára szobornak is beillő kreációkat, hogy aztán eleven műalkotásként parádézhasson a vörös szőnyegen. És bizony el kell ismerni, ügyesen is csinálja. Ez a királykék estélyi a szürreális alkotásairól ismert indiai divattervező, Gaurav Gupta legújabb haute couture kollekciójából való.

Cardi B Grammy-gála 2023

Cardi B (Fotó: Jon Kopaloff/WireImage)

Az est legdrámaibb belépőjét kétségkívül Lizzo produkálta virágdíszes, narancspiros Dolce & Gabbana köpenyében, mely alól aztán egy sápadtabb narancs árnyalatú, fűzős szett bukkant elő. 

Kacey Musgraves countryénekesnő cicaruhából és tollas köpenyből álló Valentino outfitjében úgy festett, akár egy két lábon járó vattacukor. Egy nagyon stílusos két lábon járó vattacukor.

Kacey Musgraves Grammy-gála 2023

Kacey Musgraves (Fotó: Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images)

Shania Twain az idei gála legmegosztóbb öltözékében, a Bolond Kalapos és Szörnyella de Frász szerelemgyerekeként jelent meg az eseményen. 

Shania Twain Grammy-gála 2023

Shania Twain (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Alisha Gaddis valamilyen oknál fogva jó ötletnek gondolta, ha élő-eleven virágfalnak öltözik a Grammyre. Ráadásul a giccsesebbik fajtából. 

Alisha Gaddis Grammy-gála 2023

Alisha Gaddis (Fotó: Stewart Cook/CBS via Getty Images)

Az amerikai énekesnő, Gayle igen következetesen képviseli a trash-gót vonalat a jelentős eseményeken, melyekre ez egyáltalán nem illik. Hasonlóan katasztrofálisan öltözött fel ezúttal is, mint novemberben az MTV EMA gálára, ám most már melltartót sem húzott, beérte két, csillag alakú bimbótapasszal.

Gayle Grammy-gála 2023

Gayle (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)

Blac Chyna öltözéke tökéletes jelmez lehetne A hattyúk tava szambaváltozatához, azonban a Grammy-gála vörös szőnyegén meglehetősen értelmezhetetlenül hatott.

Blac Chyna Grammy-gála 2023

Blac Chyna (Fotó: Stewart Cook/CBS via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top