nlc.hu
Trend

9 éves kora óta ősz fiatal nő

9 éves korában megőszült a fiatal nő, ma már imádja az ezüst haját

Zoë Miolla sokáig küzdött az ősz hajának elfogadásával, de ma már nem festi: kifejezetten megszerette a frizuráját.
Zoe Miolla

A 25 éves Zoë Miolla csupán 9 éves volt, amikor elkezdett őszülni. Éveken keresztül feketére festette a haját, de manapság Zoë magáévá tette a természetes hajszínét. Az önelfogadásával pedig másokat is inspirál a TikTok-csatornáján keresztül.

„A nagyszüleimnél voltunk vasárnapi ebéden, amikor az apukám észrevette, hogy van egy ősz hajszálam. Kihúzta, letette egy fekete bárszékre, és azt mondta, biztos benne, hogy ez még csak a kezdet” – idézte fel Zoë, hogy tudta meg 9 éves korában, hogy őszülni kezdett. Bár sokan azt hiszik, hogy valamilyen hiány van a szervezetében, Zoë szerint a korán ezüstté váló haja abszolút genetikai. „Az anyai nagymamám 19 évesen lett ősz, az édesapám pedig 20-23 éves korában” – mondta a Good Morning Americának a fiatal nő.

@zo.mio

Replying to @aftereverett Natural Grey Hair Products! #greyhair #greyhairjourney #greyat25

♬ original sound –

Zoë sokáig rejtegette az ősz tincseit, saját magának festette vissza feketére a haját. Valószínűleg az sem segített az új természetes színének elfogadásában, hogy általános iskolában egy fiú lenagymamázta, amikor a lenőtt festék alól kivillantak ezüst szálak.

„A fordulópont akkor érkezett, amikor elkezdtem a művészeti iskolát. Emlékszem, hogy beléptem a campusra, és mindenkinek annyira különleges frizurája és hajszíne volt. Azonnal otthon éreztem magam” – tette hozzá Zoë, akinek óriási lépés volt, amikor elhatározta, hogy nem festi többé a haját.

@zo.mio

Best decision ever! #prematuregreying #greyhair #greyhairdontcare

♬ Current joys Blondie – uHhH

„Meg kellett találnom magamban az önbizalmat ahhoz, hogy felvállaljam ezt az egyedi külsőt, ami elkerülhetetlenül magára vonja a figyelmet.” Ezért is akarta megosztani a történetét a TikTokon: „sosem gondoltam volna, hogy ekkorát robban majd a videóm. De a megtekintésekkel együtt a szeretet is ömleni kezdett. Ha csak egyetlen embert is tudtam inspirálni ezzel, akkor már boldog vagyok.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top