nlc.hu
Trend

Neccruhában ment tankolni a Playboy modell

Neccruhában ment tankolni a Playboy modell, még a kutas is belepirult

Ezt a belépőt a férfi még egy darabig biztosan nem fogja elfelejteni.
Francia James

A 33 éves Playboy modell, Francia James azzal tette magát ismerté az interneten, hogy lenge öltözékben jelenik meg. Legutoljára egy benzinkutra ment be neccruhában, az ott dolgozó férfi pedig szó szerint belepirult a látványba – írta meg a Sun.

Az OnlyFans modellként is dolgozó nő már több, mint 11,6 millió közösségi médiás követőre tett szert merész pillanatképeinek köszönhetően.

Csak a benzinkutas videója több mint 55 ezer lájkot kapott. A felvételen a kolumbiai születésű sztár egy leopárdmintás macskakosztümöt visel, amin bal oldalon kivágások húzódnak, szabadon hagyva a dekoltázsa egy részét és a hasizmait.

Francia egyébként nem mindig volt ilyen magabiztos: nemrég arról vallott, hogy gyerekkorában a kancsalsága miatt csúfolták. A nő 12 évesen esett át egy szemműtéten, ami a látása mellett az önbizalmán is sokat dobott, ma pedig már sikeres modell és közösségi média személyiség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top