nlc.hu
Trend

Oktatóvideókkal segíti a fiatalokat

Oktatóvideókkal segíti egy youtuber azokat a fiatalokat, akik apa nélkül nőttek fel

Több millió gyermek nő fel apa nélkül szerte a világban, éppen ezért egy youtuber úgy döntött, hogy csatornáján hasznos tippeket és tanácsokat oszt meg a fiatalokkal, akiknek nem adatott meg, hogy ezeket saját édesapjuk tanítsa meg számukra. A helyes borotválkozás és a autómosás fortélyait is elsajátíthatják a fiúk.

Az apaság alaposan átalakult az elmúlt évtizedekben, azonban szerepük sokkal fontosabb a gyerekek életében, mint gondolnánk. 

Több mint 20 millió gyerek nő fel apa nélkül szerte a világban, és még millió gyereknek telik úgy a gyerekkora, hogy habár az édesapja fizikailag jelen van, lelkileg már kevésbé – írtja az rtl.hu

Az édesanyák csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem tudják átadni kisfiuk számára a férfiasságról vagy a fiús dolgokról szóló kisokost. 

Ezt próbálja ellensúlyozni egy amerikai youtuber, aki különböző oktatóvideókat tölt fel.

Rom Kenney videóiben hasznos praktikákat oszt meg a fiatalokkal

Rom Kenney videóiben hasznos praktikákat oszt meg a fiatalokkal (Fotó: Youtube/Dad, how do I?)

 

Rom Kenney videóiban elmagyarázza a helyes borotválkozás titkát, a csapszerelés és kerékcsere fortélyait, de még a főzésről, illetve az edzésről is szó esik

A csatorna az „Apa, hogyan csináljam?” nevet viseli, amit már több mint ötmillióan követnek. A férfi a rendszeresen feltöltött videói mellett egy könyvet is írt, amiben szintén hasznos praktikákat oszt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top