Trend

Gombhoz a kabátot? Inkább bandanához a ruhát!

Ha eddig nem tetted, itt az idő, hogy elmerülj a bandanák világában, és izzadságtól, párától, vagy épp a Balatontól kedvesen rakoncátlankodó hajadat egy nagy visszatérővel, egy tökéletes nyári kiegészítővel dobd fel. Ha pedig szerencséd van, egy eredeti Celeni ruhát is nyerhetsz, hiszen a TRESemmé és a Celeni márka mögött álló Cselényi Eszter duplán is ellenállhatatlan nyereményjátékkal készült a nyárra.

Mi is az a bandana?

Valójában egy kendő, de nem akármilyen kendő! Kevés divatkiegészítőnek van olyan érdekes és színes története, mint a bandanának. Eredetileg Dél-Ázsiából származik, majd az 1700-as években, az amerikai függetlenségi háború idején vált széles körben népszerűvé egy új kontinensen, és innentől kezdve hosszú utat járt be.

2023-ban pedig sok idő után robbanásszerűen tért vissza ruhatárunkba, és már nemcsak a hajunkban, hanem akár a táskánkon, karunkon is hordhatjuk, szükség esetén előkaphatjuk, felköthetjük, és segítségével úgy módosíthatjuk a megjelenésünket, ahogy arra éppen szükségünk van. A TRESemmé, a professzionális otthoni hajápolás mestere, a Celeni pedig az év ellenállhatatlan divatszíneiben hozza el ezt az egyedi bandanát. Ezek a vidám, kék-rózsaszín kiegészítők most a szerencsén keresztül találnak gazdára, hogy a nyertesek megjelenése így még különlegesebb lehessen. A játék fődíja pedig nem más, mint egy szabadon választható Celeni ruha, amihez természetesen  egy személyre szabott konzultáció is jár a tervezővel.

Gombhoz a kabátot? Inkább bandanához a ruhát!Ápold, majd díszítsd a hajad!

Ha kedvet kaptál ehhez a divatos kiegészítőhöz, nem kell mást tenned, mint 2023. július 24. és augusztus 4. között megvásárolni kedvenc TRESemmé termékedet – vagy épp kipróbálni valami újat –  a Rossmann drogériákban vagy online, feltölteni a vásárlás során kapott AP kódot az unileverjatek.hu/tresemme oldalon, és várni, hogy nálad landoljon a szépséges hajdíszek egyike, vagy épp a legnagyobb fogás, maga a Celeni ruha.

TRESemmé
A TRESemmé célkitűzése évtizedek óta ugyanaz: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, pont úgy, mintha épp a fodrásztól lépett volna ki, ezért professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékekkel segíti mindennapjainkat. A TRESemmé számára a hétköznapi magabiztosságot adó divat legalább olyan fontos, mint a megfelelő hajápoló termékek előállítása, hisz mindkettő elengedhetetlen annak érdekében, hogy egyéniségünknek megfelelő lenyűgöző hatást érjünk el.

Celeni

A Cselényi Eszter alapította Celeni a TRESemméhez hasonlóan eltökélt a magas minőség és az egyedi stílus mellett. A 2010-ben alapított márkának minden egyes terméke Magyarországon készül, de ellentétben sok fiatal tervező darabjaival, azok nem saját boltokban érhetők el, hanem multibrand üzletekben, hogy minél szélesebb közönséghez jussanak el a kollekciók.

Fotó: Eszter Sára Cseh, Haj: Vörös Kati, Horror Barbie Szalon, Smink: Pitsch Brigi MUA - Mac Cosmetics Hungary, Helyszín: Q Contemporary

Fotó: Eszter Sára Cseh, Haj: Vörös Kati, Horror Barbie Szalon, Smink: Pitsch Brigi MUA – Mac Cosmetics Hungary, Helyszín: Q Contemporary

A bandana és a hozzá passzoló nyári ruha különleges anyagát a Celeni Portugáliában nyomtatta ehhez a TRESemmével közös kollekcióhoz. A szemfüles megfigyelő pedig azt is észreveheti, hogy a felhasznált színek Eszter kedvenc TRESemmé termékeinek címkéiből formálnak virágokat egy nemes Duchess nevű anyagon, ami tartást és stílust ad ennek a különleges hajkiegészítőnek.

A nyereményjáték pontos részleteiről itt olvashatsz részletesebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top