nlc.hu
Trend

Ő Uma Thurman lánya

Összeöltözött 25 éves lányával Uma Thurman

Az 53 éves Uma Thurma, és 25 éves nepo bébi lánya, Maya Hawke is részt vett New Yorkban a Room To Grow gálán. Anya és lánya talpig feketébe, mondhatni összeöltözve érkezett az eseményre.

Maya, akinek Ethan Hawke az apja (Ethan és Thurman 1998 és 2005 között voltak házasok – a szerk.), retró stílusú, gallér nélküli, arany gombos blézerben és egy bő szabású nadrágban állt a vörös szőnyegre.

Maya Hawke és Uma Thurman

Maya Hawke és Uma Thurman. (fotó: Profimedia)

Thurman szintén egy blézert viselt, amihez egy combig felhasított ruhát választott. A színésznő a lányáéhoz hasonló, hegyes orrú cipőt viselt, és a frizurájuk is egyforma volt.

Uma Thurman

Fotó: Profimedia

Maya szüleihez hasonlóan színészként és modellként is bontogatja a szárnyait, apjával is dolgozott már együtt. „Ha valaki kritizálni akar minket a közös munka miatt, az teljesen rendben van. Hagyni kell az embereknek, hogy elmondják a véleményüket. A mi feladatunk, hogy jó munkát végezzünk, és bizonyítsunk” – mondta korábban Ethan Hawke. A helyzethez azonban az is hozzátartozik, hogy a Wildcat című filmben, amit ő rendezett, a 25 éves lányának egy szexjelenete is volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top