nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet udvarhölgye beszólt Harry herceg feleségének

Élesen kritizálta II. Erzsébet udvarhölgye Meghan Markle-t

Nem fogta vissza magát az egykori színésznővel kapcsolatban.

Lady Glenconner kritizálni kezdte Meghan Markle-t a Rosebud with Gyles Brandreth podcastben. A 91 éves nő egyike volt II. Erzsébet királynő hat udvarhölgyének az egykori uralkodó 1953-as koronázásán.

A néhai uralkodó barátnője szerint Meghan egyáltalán nem volt azzal tisztában, hogy pontosan milyen feladatokat is várnak tőle, és azt hitte, aranyhintóban fog kocsikázni. Hozzátette, nagyon sajnálja a férjét, a sokak szerint boldogtalan Harry herceget.

“Meghan azt hitte, hogy aranyhintóban fog kocsikázni, és fogalma sem volt arról, hogy milyen feladatokat kell majd ellátnia, sokszor önmagát is háttérbe szorítva. Csak egy újabb szerepként tekinthetett az új életével járó kihívásokra. A királyi család tagjának lenni azt (is) jelenti, hogy hetente több ezer emberrel kell találkozni, és mindenkinek kell valami érdekeset, kedveset vagy éppen együttérzőt mondani, akkor is, ha nekik is magánéleti nehézségeik vannak. Igazán sajnálom Harry-t, és szerintem ezzel a véleménnyel sok ismerősöm is egyetért”- magyarázta.

Amikor megkérdezték tőle, Amerikában mit gondolnak a házaspárról, azt felelte: „Mindannyian nagyon-nagyon sajnáljuk Harryt. Azt hiszem, hagyhatom ennyiben.”

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Getty Images)

A most 42 éves Meghan Markle és a 39 éves Harry herceg 2016-ban ismerkedtek meg, majd két évvel később összeházasodtak. 2020 januárjában a házaspár lemondott királyi tisztségéről és jogairól, elhagyta az Egyesült Királyságot, és jelentős médiaszerződéseket írt alá a Spotify-val és a Netflix-szel. Jelenleg Kaliforniában élnek, és számos alkalommal kritizálták a monarchiát. Legutóbb Meghan a csuklóján üzent a királyi családnak.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top