nlc.hu
Trend

Lucélia Santos 2023-ban

Túltolta a botoxot a Rabszolgasors sztárja, Lucélia Santos

Örömteli hírekről számolt be Instagram-oldalán a brazil szappanoperasztár, aki friss felvételeket is közzétett magáról és családjáról.

Az egykor a Rabszolgasors Isauráját alakító Lucélia Santos manapság már ritkán forgat vagy mutatkozik nyilvános eseményeken, közösségi oldalán azonban viszonylag aktív és a számára fontos ügyek mellett olykor saját magáról, illetve családjáról is közzétesz néhány friss videót vagy fotót. Az alábbi felvételt például néhány hete posztolta, és olybá tűnik, hogy a 66 éves brazil színésznő is beállt azon hírességek sorába, akik túltolták a fiatalító, arcfeltöltő kezeléseket, aminek bizony párnaarc lett a következménye. 

Lucélia Santos

Lucélia Santos (Fotó: Instagram/luceliasantosoficial)

A színésznő a napokban egy örömteli hírről is beszámolt: színész fia, Pedro Neschling, aki 2020-ban vált el első nejétől és kislánya édesanyjától, újra megtalálta a boldogságot, olyannyira, hogy múlt hétvégén egy egyszerű, szűk körű ceremónián feleségül vette szerelmét, Nathalie Passos séfet.

Az esküvői képen a színésznő szeretettel karol bele 41 éves fiába, és még ha az arca kissé felismerhetetlen is, azonban a mosolya összetéveszthetetlen.  

Lucélia Santos

Lucélia Santos és családja az esküvőn (Fotó: Instagram/luceliasantosoficial)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top