nlc.hu
Trend

Rúzs árnyalatának kiválasztása, kenegetés nélkül

Így válaszd ki a tökéletes árnyalatú rúzst, kenegetés nélkül!

Felejtsd el a kenegetős módszert, tudunk egy sokkal megbízhatóbbat, ami már nagyanyáinknak is bevált.
Rúzsválasztás

A rúzs az egyik olyan sminktermék, melyből különösen nehéz kiválasztani azt az árnyalatot, mely igazán jól passzol a bőrszínünkhöz, hiszen a bolti teszterekből a legkevésbé sem higiénikus a szánkra kenni, ha pedig, ahogyan azt a legtöbben tesszük, a kézfejünkre kenegetjük, nem mehetünk egészen biztosra azzal kapcsolatosan, hogy az árnyalat valóban hibátlanul áll majd a rendeltetési helyén is.

Létezik azonban egy trükk, mely még az 1950-es években vált népszerűvé, majd elfelejtődött, pedig igazán hasznos. Mi az oodtgals Instagram-oldalán bukkantunk rá. A leginkább natúr, illetve világos árnyalatú rúzsok választásakor alkalmazható, de támpontot adhat akkor is, ha élénkebb vagy sötétebb tónust keresünk. A módszer egyszerű: az egyik ujjpercedet szorítsd össze, úgy, hogy bevörösödjön: így közelítőleg ugyanolyan színű lesz, mint az ajkaid. Így tartsd oda a kihelyezett teszterekhez és máris láthatod, mennyire illik hozzájuk az adott árnyalat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top