nlc.hu
Trend

Beyoncé eleven Barbie baba lett

Beyoncé eleven Barbie baba lett

Korábban soha nem látott külsővel tette még emlékezetesebbé koncertfilmje premierjét a világsztár.

Szombat este Beverly Hillsben tartották a Renaissance: A Film by Beyoncé című film díszbemutatóját. A dokumentum-koncertfilm premierjén számtalan hiperstílusos híresség – többek között Janelle Monáe, Lizzo, Winnie Harlow, Laverne Cox vagy Lupita Nyong’o is – megjelent, azonban Beyoncé gondoskodott arról, hogy senki ne lophassa el előle a show-t. Ennek érdekében olyan külsőt öltött, amilyennel soha korábban nem láthattuk még: egyedileg készült, ezüst Versace esélyiben és ahhoz tűpontosan passzoló, platinaszőke parókában sétált be az eseményre.

Beyoncé

Beyoncé a premieren (Fotó: beyonce.com)

Az énekesnő egyébként már nyáron rákapott a Barbiecore irányzatra. Korábbi mézszőke hajszínét már a Renaissance turné alatt egyre világosabbra és világosabbra festette. Eme folyamat betetőzése azonban kétségkívül a filmbemutatóra tartogatott megjelenése volt.

A premieren persze a már említett világhírű vendégek is kitettek magukért, ami az öltözködést illeti. Az alábbi galériában őket is megnézheted:

Janelle Monáe
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top