nlc.hu
Trend

Himenii, a japán cosplayer

Kiskamasz lánynak adja ki magát a középkorú, japán férfi

Sajnát bevallása szerint a férfiruhákat unalmasnak tartja, sokkal kényelmesebben érzi magát lánynak öltözve.

Ha az alábbi képre nézünk, nagyjából az utolsó, amit gondolmánk, hogy azon egy középkorú férfi látható, azonban az igazság mégis ez. Ő itt Himenii, egy felkapott, japán influencer, aki bár a pontos korát nem árulja el, azonban sajtóértesülések szerint egy 30-40 éves férfi, amikor azonban beöltözik és kisminkeli magát, cuki, tizenévei elején járó lánynak látszik. 

Himenii

Himenii (Fotó: X/ひめにぃ様/X)

Az R25 Magazine-nak adott interjújában Himenii elmondta, hogy mindig is szerette a női ruhákat, a szülei azonban komoly nyomást gyakoroltak rá, hogy viselkedjen minél férfiasabban. Ez ellen való lázadásból kezdett lánynak öltözni és sminkelni magát, még középiskolás korában. Hozzátette azt is, szerinte a női ruhák viselése az egyik legférfiasabb játék, amit csak igazi férfiak játszhatnak. Kiemelte továbbá, hogy csak öltözni szeret lánynak, ugyanakkor férfinak érzi magát és barátnője is van. Civilben egyébként férfiruhákat is hord, azokat azonban unalmasnak tartja.

 

Japánban a cosplaynek köztudottan komoly kultúrája van és nem számít ritkaságnak az sem, hogy művelői ellenkező nemű vagy egészen más korosztályhoz tartozó karakter bőrébe bújnak. Himenii azonban azért vált különösen népszerűvé a közösségi oldalakon, mert humoros tartalmakat készít. Leggyakrabban azzal vicceli meg az embereket, hogy tinilányos külsővel jelenik meg, majd mély férfihangon kezd beszélni.

via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top