Így fiatalították meg Kamilla királynét plasztika nélkül

nlc | 2023. December 04.
Észrevetted, hogy Kamilla királyné megjelenése mintha kissé megváltozott volna az elmúlt hónapokban?

Kamilla királyné sosem volt kimondottan egy divatikon, mindig is inkább a konzervatív öltözködést és a minimalista sminket részesítette előnyben, ahogy a megszokott frizurájához is régóta ragaszkodik.

Bár évtizedek óta reflektorfényben van, azonban a brit uralkodó nejeként sokkal intenzívebb figyelem irányul rá, mint valaha. Ennek jegyében pedig a külseje is finoman, mégis észrevehetően megújult, kissé fiatalosabbá, ragyogóbbá vált az elmúlt hónapokban. A 76 éves királyné mindehhez nem vett igénybe szépészeti beavatkozásokat, csupán sminkesek és fodrászok segítségét. 

Kamilla korábban és napjainkban (Fotók: Getty Images)

Szembetűnő újítás, hogy az ajkát némileg erősebben és teltebbre kontúrozzák, illetve rúzsozzák. „A teltebb ajkak optikailag átalakíthatják az arcformát, és több szempontból is javíthatják az általános megjelenést” – magyarázta Amanda Azzopardi, egy liverpooli szépségklinika vezetője a HELLO! magazinnak. Hozzátette: a teltebb ajkak nemcsak fiatalos megjelenést kölcsönöznek, hanem harmonikusabb kapcsolatot teremthetnek az arc felső és alsó része között – amelyek az életkor előrehaladtával jellemzően veszítenek volumenükből. Ez a hatás pedig nem csak ajakfeltöltéssel, de ügyes rúzsozással is elérhető, ahogyan az a királyné esetében is történik. 

A királynénak azonban nem csupán az ajkát, de a szemeit és a szemöldökét is másként, kissé erősebben sminkelik mostanában. Gyakran visel fekete tusvonalat, illetve alkalmanként műszempillákat is, ami megnyitja a tekintetét.

Ragyogóbb, fiatalosabb lett a megjelenése (Fotó: Yui Mok-WPA Pool/Getty Images)

A királyné évtizedek óta nagyjából ugyanazt a hetvenes évek stílusát idéző frizurát viseli, azonban az utóbbi hónapokban ezen is frissítettek valamicskét a megjelenéséért felelős szakemberek. Az arcát keretező, kifelé kunkorodó tincseket fellazították és kissé megemelték, könnyedebb textúrát adva a hajtömegnek, ami szintén üdébb és fiatalosabb külsőt kölcsönöz neki. 

via

Exit mobile version