nlc.hu
Trend

Natalie Portman legszebb vörös szőnyeges ruhái

Villantások nélkül is feltűnő a vörös szőnyegen – Natalie Portman legjobb divatpillanatai

A színésznő kerüli a frivol, erőltetetten szexiskedő ruhákat, mégis képes feltűnést kelteni öltözékeivel minden egyes vörös szőnyeges eseményen, ahol csak megjelenik.
Natalie Portman

A női hírességek jelentős része – köztük sokan olyanok is, akik szakmájukban kétségkívül kiemelkedő tehetségek – szinte kötelezőnek érzi, hogy olykor, vagy akár minden adandó alkalommal merészebbnél merészebb ruhákban mutassa meg a testét, hogy ezzel is még jobban felhívja magára a figyelmet. Ez a szándék azonban hol beválik, hogy a visszájára fordul és inkább erőltetettnek hat.

Akadnak ugyanakkor üdítő kivételek is, akik nem ilyen módon igyekeznek emlékezetessé tenni megjelenéseiket, inkább a szofisztikáltságot részesítik előnyben. Az egyik ilyen sztár Natalie Portman, aki sosem mutat a testéből többet az ízlésesnél, mégis szinte mindig említést érdemlő, stílusos outfitekben mutatkozik a vörös szőnyegen. Az alábbi galériában felidézzük a színésznő legemlékezetesebb divatpillanatait. 

Natalie Portman
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top