nlc.hu
Trend

Ettől a rúzsszíntől fehérebbnek látszanak a fogaid

Ezektől a rúzs árnyalatoktól fehérebbnek tűnnek a fogaid

A rúzs árnyalatán is múlik, hogy mennyire látszanak fehérnek a fogaid.

Ahhoz, hogy a fogaid fehérek legyenek, természetesen elengedhetetlen az alapos fogápolás, és persze számos fogfehérítő módszer is rendelkezésre áll. Azonban ha ilyesmit nem szeretnél igénybe venni, vagy épp tovább fokoznád az elért hatást, érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen árnyalatú rúzsokat használsz, egyes tónusok ugyanis optikailag fehérebbnek mutatják a fogsort, mások viszont sárgábbnak. 

Mel Belles New York-i sminkmester egy TikTok-videóban magyarázta el, mely árnyalatokat érdemes kerülni és melyeket részesítsük előnyben, ha fehérebbnek látszó fogakat szeretnénk. 

„Általában a meleg tónusok, mint a narancs vagy a barackszín, sárgásabbnak mutatják a fogakat”– figyelmeztetett. A ragyogó fehérség eléréséhez a szakember szerint kékes tónusú rúzst érdemes választani, ez ugyanis létrehozza azt a kontrasztot, aminek köszönhetően a fogak fehérebbnek hatnak. 

Hozzátette azt is, hogy a klasszikus vörös rúzs mindenkinek jól áll, azonban ha optikailag fehérebb fogakat szeretnénk, ebből is célszerű hűvösebb tónust használni. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top