nlc.hu
Trend

5 éve nem fésülködött

5 éve nem fésülködött a nő, így néz ki most

A TikTokker szerint a fésű és hajkefe elhagyása a hosszú, dús és egészséges haj titka.
Fésű

Lenyűgöző, dús és hosszú hajával hívta fel magára a figyelmet a TikTokon egy fiatal nő. A kommentelők leggyakrabban arról kérdezgették, hogyan tudta ilyen hosszúra megnöveszteni a hajkoronáját úgy, hogy az szemmel láthatólag tökéletesen egészséges is. Nichole egy videóban elárulta a titkot: 5 éve nem fésülködik, legalábbis hajkefe vagy fésű segítségével. 

„Ez az egyetlen dolog, ami a múltban annyi töredezést és sérülést okozott a hajamban” – mondta egy hajkefével a kezében. 

@m_nichole90 Replying to @user1377688175014 Ditch the hair brush! Finger-combing is the way to go ✨ #hair #longhair #thickhair #hairbrush #curlygirl #wavyhair #waves #methods #beautytips #hairtiktok #hairtok #hairtutorial ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED

A tartalomgyártó elárulta azt is, hogy az e célra rendszeresített eszközök helyett az ujjait szokta csak áthúzni a tincsein, hogy azok ne gubancolódjanak össze.

„Felejtsd el a hajkefét! Az ujjfésülés a helyes módszer” – tanácsolta követőinek. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top