nlc.hu
Trend

Rumer Willis bikinis fotói

Bikiniben mutatta meg szülés utáni alakját Bruce Willis lánya, Rumer Willis

A színésznő a lányának is szeretne példát mutatni feltétel nélküli önszeretetből és elfogadásból.

Bikiniben és strandkendőben pózol Rumer Willis azokon a fotókon, melyeket az Instagram-oldalára tett ki a minap. Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya tavaly áprilisban adott életet első gyermekének.

A 35 éves színésznő büszke a várandóssága nyomán megváltozott testére, amiről posztjában így írt: „Folyamatos kíváncsiság és fejlődés útján láttam meg, miként tudom elfogadni a testemet, ami egy kis ember születése következtében változott meg és alakult át. Remélem, továbbra is mindenféle formában és méretben képes leszek szeretni magamat, hogy megmutassam a lányomnak, hogyan is néz ki a feltétel nélküli önszeretet és elfogadás.”

Rumer Willis

Fotók: Instagram@rumerwillis

Párjával, Derek Richard Thomasszal múlt hétvégén ünnepelték kislányuk első születésnapját. 

„A veled töltött elmúlt év volt életem legjobb éve. Lou, soha nem ismertem olyan szeretetet, mint a tied. Te vagy a legcsodálatosabb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb lány, akit ismerek” – írta gyermekéről Rumer Willis a közösségi oldalon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top