nlc.hu
Trend
Nem ismert magára a tükörben a hajpótlás után – videó

Nem ismert magára a tükörben a hajpótlás után – videó

Nem volt se munkája, se párkapcsolata a kopaszodás miatt.

Scott Westwoodnak 10 éve kezdett hullani a haja, emiatt elkezdte tüsire borotválni a haját, hogy ne legyen annyira feltűnő a kopaszodó homlok és fejtető. Ám még így is folyamatosan önbizalomhiánnyal küzdött. Állítása szerint a kopaszodása miatt munkaajánlatokkal sem bombázták, a nők pedig nem voltak hajlandóak vele randevúzni.

Nemrég hajpótlásra szánta el magát, melynek során dús hajkoronát kapott pár óra alatt. Annyira elképedt az eredmény láttán, hogy egyszerűen nem ismerte fel magát a tükörben. Videó örökítette meg, ahogy szembesült a végeredménnyel, a felvételét pedig annyian szerették a TikTok-használók, hogy több mint 52 ezer lájkot kapott.

@novocabelohair @Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo ♬ Magic (Instrumental) - Jon Worthy

„Nem ismerek magamra. Korábban magamat mindig ilyen dús hajjal képzeltem el. Jó 10 éve küzdök a hajhullással, és képtelen voltam tenni ez ellen. Az ismerőseim azt mondták, csak borotváljam le, így nem kell foglalkoznom azzal. De súlyos árat fizettem ezért: színész vagyok, és a hajam miatt több munkát is elvesztettem, sőt a nők pont a hajam miatt nem akartak randizni velem” – mesélte megtörten, ám amikor az új külsejével szembesült, egyszerűen nem tudta abbahagyni a mosolygást.

A kommentelők nem győzték dicsérni új, fiatalosabb megjelenését. Egyesek szerint akár 20 évet is letagadhat a dús frizurájával.

A hajpótlás módszere:

A hozzászólók abban is egyetértettek Scottal, hogy sokan nem is gondolnák, hogy a kopaszodás milyen hatással van a férfiak önbecsülésére és az életére.

(via)

Kiemelt fotó forrása: TikTok / @novocabelohair

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top