nlc.hu
Trend
Látványos sminkbakit követett el a szépségkirálynő

Látványos sminkbakit követett el a szépségkirálynő

Az alapozónak sem a színe, sem a mennyisége nem lett igazán ideális a felvétel alapján...

2023 májusában nyerte meg a Miss Influencer Hungary szépségversenyt az akkor 25 esztendős, győri származású Szőke Rebeka. A volt szépségkirálynőt idén a Fort Boyard – Az erőd című műsorban láthatjuk majd viszont, ahol az első csapatot fogja erősíteni, most pedig részt vett a Miss Influencer Hungary idei döntőjén.

Ezen az eseményen követte el azt a hibát, mely persze sok kommentelőnek azonnal szemet szúrt, és valóban meglehetősen látványosra sikerült. Vagy ő, vagy az esemény sminkese ugyanis Rebeka természetes bőrszínétől igencsak elütő alapozót használt a ceremóniához, az árnyalat mellett pedig többen is szóvá tették a festék mennyiségét is. „Nem mondom amúgy, így sem csúnya, de én már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy ennyi sminket tesznek rám ilyen melegben. Szerintem ő ennél sokkal szebben sminkeli magát, persze tudom, itt nem ő dönt” – írta az egyik hozzászóló Redditen. „Elég erős, gondolom a színpadi sminknek ilyennek kell lennie” – vette védelmébe egy másik kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top