nlc.hu
Trend
Kivehető műfogsorral hódít a neten a sminkes

Kivehető műfogsorral hódít a neten a sminkes

Rendkívül látványos, szinte már sokkoló a változás, melyet megmutat a kanadai nő: videóra veszi a teljes valóságot.

Sarah Andres magától tanulta ki a sminkelés művészetét, tudását pedig előszeretettel osztja meg közösségi oldalain. A 35 éves kanadai nő már több mint 700,000 követőt szerezett Instagramon, ugyanis valóságos átváltozóművész, egészen elképesztő, amit megmutat.

Egyik videójában, amely virális lett, letörli magáról teljes sminkjét, eltávolítja parókáját és műszempilláit, majd váratlan fordulattal kiveszi műfogsorát is, így gyakorlatilag teljesen felismerhetetlenné válik.  Nem titkolja ugyanis, hogy fiatal kora ellenére bizony protézist visel, az ezzel kapcsolatos kérdésekre pedig őszintén és nyíltan válaszol. “Remélem, nem túl személyes, de hogyan hoztad szóba, hogy hiányoznak a fogaid? Tudta már? Alvás közben is hordod a protéziseidet?” – érdeklődött például egyik nézője.

@lashesandlosing Replying to @blackiron63 fitting song 🔥 @Big Fire #makeup #transformation #trending ♬ FIGHT BACK - Fireman Band$

Sarah elárulta, hogy az online térben már a randevú előtt megmutatta valódi önmagát, így szűrve ki azokat, akik esetleg felszínesen ítélkeznének majd róla a későbbiekben. Párja, szerencsére teljes egészében elfogadta őt és igazi támaszt jelent számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top