nlc.hu
Trend
Próbafülke: feltérképeztük az átmeneti kabátok kínálatát

Próbafülke: feltérképeztük az átmeneti kabátok kínálatát

Kifejezetten gazdag a választék: minden stílus, ízlés és testalkat viszonylag könnyen megtalálhatja idén a számításait.

Bár a következő napokban még bőven vesszük hasznát a pántos kisruháknak és a szandáloknak, hamarosan a hétköznapok alapkellékévé válik majd az átmeneti kabát. Körülnéztünk, milyen választék vár bennünket, ha szeretnénk újat beszerezni belőle, na és persze mekkora összeget kell érte otthagynunk a pénztárnál. Ellátogattunk a többnyire nőies és a konfekcióból gyakran kikacsintó Mohitóba, a főleg fiatalabbakat megcélzó Bershkába, a hosszú éveken át talán leginkább pénztárcabarát New Yorkerbe és az arany középutat képviselő Stradivariusba is.

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Mohito

Sportos, elegáns és klasszikus fazonokat is találtunk, anyagok terén vár bennünket szövet, műbőr és orkános jelleg is. Megtalálja számítását, aki kissé egyedibb példányra vágyik, árak tekintetében pedig 12-25 ezer forint körüli kiadásra számíthatunk.

Megnézem
Összes kép (8)

Stradivarius

Több színben és hosszban is elérhetők műbőrből készült darabok, nagy sláger a hosszú, övvel karcsúsítható fazon széles gallérral, de találunk persze rövid kabátokat is. Fekete, bézs, bordó és szürke színek közül választhatunk leginkább, ami pedig az árakat illeti: találtunk 10 ezer forint alatt is lehetőséget, de átlagosan inkább 15 ezer forint körüli kiadásra érdemes készülni.

Megnézem
Összes kép (5)

Bershka

Hatásában kissé talán kisebb választék vár itt bennünket, de felbukkant a párducminta, illetve 11.995,- Forintos egységáron több, jellegében és anyagában is eltérő darab mellett dönthetünk, ami megnyugtatóan kiszámíthatóvá teszi a költekezés mértékét.

Megnézem
Összes kép (5)

New Yorker

Választéka mellett árában is átlagosnak mondható a New Yorker, azonban már most több (minden bizonnyal a tavalyi kollekciókból megmaradt) kabát is akciós áron kapható, melyek között megtaláltuk üzletjárásunk minden kétséget kizáróan legjobb vételét.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top