TV-sztárok

ByeAlex lumberszexuális sztorija meglepő

Nagyon keveset tudunk ByeAlex magánéletéről, és ha rajta múlik, ez így is marad. Néhány történet azonban nem titok, így a lumberszexuális sztori sem.

Az X-Faktor mentoráról egyre több apró részlet derül ki, hiszen az RTL Klub legnézettebb műsorának főszereplője. ByeAlexről most a BEST magazin összeszedte a kis történeteket, amelyből az egyik legérdekesebb, hogy mi az, ami kiveri a biztosítékot a zenésznél. 

“Azt találták ki rám, hogy lumberszexuális vagyok! Ez valami vicc?” – kérte ki magának ByeAlex, aki egyszerűen csak szereti a szép holmikat, és nem sajnálja a pénzt ruhákra, kiegészítőkre. 

ByeAlex lumberszexuális sztorija meglepő

Hogy értsük, a mentor azért kéri ki magának a jelzőt, jobb ha tisztázzuk, mi is a lumberszexuális vagy más néven favágószexuális

“A luberszexuális az angol lumberjack, vagyis favágó szóból ered. Lumberszexuálisok azok, akik imádják a természetet, a barkácsolást, hosszú, bozontos szakállat viselnek és főként farmert, kockás inget, bakancsot.”

Részletek ByeAlex életéről a BEST magazinban.

ByeAlex lumberszexuális sztorija meglepő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top