TV-sztárok

Peller Anna: beteges féltékenységből nyomoztam Mikike után

Peller Annáék kapcsolata sem olyan mesébe illő, mint amilyennek gondolnánk. Bármennyire szeretik egymást, azért nekik is van történetük, ahogy ez a Pimaszúr mai adásából kiderül.

Az egész ország bepillantást nyerhetett Peller Anna és párja, Lukács Miklós “Mikike” házasságába a Nyerő páros című műsornak köszönhetően. A pár most otthonába is beengedte a kamerákat.

Papp Gergő – szokásához híven – ezúttal is ajándékokkal kedveskedett vendéglátóinak. Annát egy hatalmas csokor rózsával lepte meg, méghozzá a kedvenc színárnyalatában. “Rózsaszín, ha jól tudom, azt szereted. Nem mertem vöröset hozni, nehogy itt aztán féltékenység legyen” – dobta fel a labdát Gergő, aki nem is számított rá, hogy azonnal egy családi titokról rántja le ezzel a leplet.

Peller Anna: beteges féltékenységből nyomoztam Mikike után

“Én vagyok a féltékeny típus, tök vicces. Emlékeztek, mikor még volt iwiw? Végignéztem Miki ismerőseit, csináltam egy listát, felírtam minden jó csajt, és egyesével végigkérdeztem Mikit, hogy ez ki? Ez ki? Ez ki?! Betegesen féltékeny voltam… de már ez elmúlt” – idézte fel mosolyogva a múltat Peller Anna és férje, akik számos egyéb titokba is beavatják a nézőket ma este 22:00-tól az RTLII-n.

Peller Anna: beteges féltékenységből nyomoztam Mikike után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top