nlc.hu
TV-sztárok
Fél év alatt 20 kilót hízott Hegedűs D. Géza, most diétázik

Fél év alatt 20 kilót hízott Hegedűs D. Géza, most diétázik

Sokakra ráijesztett Hegedűs D. Géza, amikor meghízva, kopaszon látták az utcán. A színészről köztudott, hogy nagyon odafigyel magára, ezért sokan betegséget sejtettek a háttérbe.

Ha most felsorolnánk, hogy Hegedűs D. Géza Kossuth-díjas színművész, rendező, egyetemi docens, rektorhelyettes, Ibrány és a XIII. kerület díszpolgára, akkor nagyjából érzékeltetnénk azt is, hogy mennyire szem előtt van nap mint nap.

Talán ezért is  adott magára mindig, évtizedekig szenzációsan tartotta a formáját, így sokakat megijesztett, amikor szinte egyik napról a másikra felszedett magára húsz kilót, ráadásul még a fejét is kopaszra borotválták. Erről korábban is írtunk már, most pedig elmondja, ő hogyan élte meg a változást. Volt, hogy megállították az utcán, és szóvá tették neki, hogy nagyon meghízott, és hogy jobban is vigyázhatna magára. Holott Hegedűs D. Gézánál nagyon is tudatos volt az “elhízás”.

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

“Két évvel ezelőtt Szász János filmrendező barátom keresett meg, hogy tervez egy filmet. Elmentem a castingra, és végül enyém lett Kudelka Ferenc szerepe a Sóhajok hídja című filmben. Fél évet kaptam arra, hogy 20 kilót hízzak, amit vegetáriánusként sikerült is megvalósítanom anélkül, hogy húst ettem volna” – árulta el a színművész Barabás Évának az RTL Klub Portré című műsorának legutóbbi adásában.

fotó: MTI
fotó: MTI

Mint mondta, egyfajta játékként fogta fel a “hízókúrát”, ami egyáltalán nem esett nehezére: azt evett, amit csak akart és akkor, amikor jól esett neki.
“A legmulatságosabb pillanat azonban az volt, amikor már csak egy kackiás bajszom maradt, hiszen a szerep kedvéért kopaszra borotválták a fejem. Hazamentem, meglátott a feleségem, összecsapta a kezét, és nevetőgörcsöt kapott” – emlékszik vissza párja reakciójára Hegedűs D. Géza, aki szerint felesége nagyon sokat segít abban, hogy visszanyerje régi alakját.
“Sokkal nehezebb megszabadulni a súlyfeleslegtől, mint felszedni azt, de jó úton haladok, szerintem március elejére visszanyerem a korábbi alakomat.”

fotó: Rtl Klub/Portré
fotó: Rtl Klub/Portré

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top