TV-sztárok

Bevallotta Keresztes Ildikó, hogy milyen beavatkozáson esett át

Évek óta halogatta a kezelést, amíg már majdnem túl késő lett.

A Szenzációs négyes nézői azzal támadták Keresztes Ildikót hogy kés alá feküdt, és plasztikáztatta az arcát. Erről azonban szó sincs, de az énekesnő mosolya tényleg megváltozott.

 

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó elmondása szerint gyerekkora óta csikorgatta a fogát. Ezzel akkoriban nem foglalkoztak, nem is kezelték, így mára teljesen elkoptak a fogai. „Szerencsére még egészségesek, de, ha még egy évet várunk, valószínűleg már baj lett volna. Gyökérkezelés, korona mindegyikre, ezt nem akartam megvárni, ezért az orvosommal a megelőzés mellett döntöttünk, és tényleg szinte az utolsó pillanatban kezdtük el a kezelést” – mondta az énekesnő a Blikknek.

Első lépésként egy sínt kell viselnie a szájában, megszakításokkal ugyan de több héten keresztül. Ez a sín „pumpálta fel” az ajkait, ami úgy tűnhetett, mintha plasztikai sebésznél járt volna. A rockdíva hangsúlyozta, hogy csak egyszer feküdt kés alá, mikor egy ferde porcot helyre tettek az orrában. Keresztes manapság igyekszik pozitívan állni az élethez de hozzátette: senkinek semmi köze nem lenne hozzá, ha mégis plasztikáztatna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top