nlc.hu
TV-sztárok

Keresztes Ildikó akkor és most

Kamaszkori fotót mutatunk a szülinapos Keresztes Ildikóról

A színész-énekesnő élő bizonyíték arra, hogy a kor csak egy szám.
Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó 1964. augusztus 8-án, vagyis éppen ma 59 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Marosvásárhelyen. Eredetileg tornásznak készült. 18 éves volt, amikor édesanyjával áttelepültek Magyarországra. A 80-as évek végén indult színészi pályafutása a Thália, majd Arizona Színházban, majd a Soproni Petőfi Színházba igazolt. Az azóta eltelt évtizedekben számos hazai teátrum színpadán láthatta a közönség.

Első szólólemezét 1999-ben adta ki. Az elmúlt közel másfél évtizedben rendszeres szereplője televíziós produkcióknak: zsűrizett az X-faktor első három évadában és a Star Academyben, de versenybe szállt a Sztárban sztár, A nagy duett és A Dal című műsorokban is.

Születésnapja alkalmából ritkán látható, évtizedekkel ezelőtti fotókat gyűjtöttünk össze róla. Az alábbi képet, mely kiskamaszként készült róla, ő maga tette közzé hivatalos Facebook-oldalán:

A színész-énekesnő azt vallja, a kor csak egy állapot, ő maga pedig jobban érzi magát a bőrében manapság, mint 20-30 évesen. 

„Még az idő múlása is a nőket diszkriminálja! Hányszor hallunk olyanról, hogy ha egy asszony idősebb lesz, a férje lecseréli egy húszévesre, neki meg fel kell építenie magát egyedül, és esetleg még közben felnevelni pár gyereket. Pedig én saját magamon is azt érzem, hogy 40 felett lettem igazán nő. Addigra békéltem meg önmagammal, előtte keresgéltem az utamat, de utána végre elkezdtem megszeretni önmagam”nyilatkozta tavaly a BEST magazinnak.

Keresztes Ildikó
Megnézem
Összes kép (11)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top