nlc.hu
TV-sztárok

Keresztes Ildikó érzései

Keresztes Ildikó elmondta, miért nem lett gyereke

Az énekesnő élete nemrég megváltozott.

Tavaly elhunyt Keresztes Ildikó édesapjának második felesége, édesanyja és nagynénje pedig koruknál és betegségeiknél fogva fokozott figyelemre és ápolásra szorulnak. Az énekesnő nem tagadja, hogy a körülmények igencsak nehéz feladatok elé állítják. Erősnek kell lennie, ami néha megterhelő számára, hiszen az életének fontos szereplőiről van szó. 

„Az édesanyám és a nagynéném úgyszólván a gyerekeim lettek, és ezt én nagyon nehezen viselem. Pedig én nem akartam, nem szerettem volna soha gyereket. Nem azért mert nem szeretem a gyerekeket, hanem mert azt éreztem, hogy nem ez az én életutam. Ezt a feladatot nem tudnám jól csinálni. Túl aggódó lennék, túlfélteném, ami nyilván nem jó” – árulta el Szily Nórának a Vendégoldal című podcastben. Így került szóba a gyerekvállalás kérdése is, melyről mint kiderült, Keresztes Ildikó egy pszichológussal is beszélt.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó (Fotó: Fülöp Dániel)

„Fél óra beszélgetés után, amikor még csak az ismerkedtünk, bármilyen erre irányuló kérdés nélkül azt mondta: ’Magának nem azért nem lett gyereke, mert önző karrierista, hanem azért, mert maga egy gyerek. Nem nőtt fel. És egy gyereknek nem lehet gyereke.’ Ekkor nagyon sok mindent megértettem. Valóban ezt érzem, hogy még én szorulok pátyolgatásra”közölte az interjú során az előadó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top