TV-sztárok

Dúl a szerelem Sári Évi és tíz évvel fiatalabb párja közt

Munkakapcsolatnak indult, óriási szerelem lett Sári Évi és kedvese együttműködéséből.

Páros lábbal ugrottak bele az új kapcsolatba Sári Éviék. Még csak pár hónapja voltak együtt, mikor görögországi nyaralásra utaztak, rövidesen pedig közös otthonba is költöztek. Évi és Zoli korábban is ismerték egymást, megvolt a kölcsönös vonzalom, de akkor egyikük sem tette meg az első lépést.

„Szimpatikusak voltunk egymásnak, feltűnt, milyen helyes fiú, de neki akkor barátnője volt, amit én tiszteletben tartok, így egyikünk sem kezdeményezett. Később persze jól megbeszéltük, hogy azért mindketten bejöttünk a másiknak” – mesélte a Blikknek Évi.

„Hamar egymásra kattantunk, kiderült, jól működünk együtt. Tíz év a korkülönbség közöttünk, de ennek nyomát sem érezzük” – árulta el a TV2 sztárja.

„Boldognak érzem magam! A sikereket, amikre húszéves koromban vágytam, most élem meg. Fantasztikus férfi a párom, akivel jól érzem magam, teljes az életem. Nem érzem, hogy mindenképpen szülnöm kell, de Zoli szeretne gyereket, szóval soha ne mondd, hogy soha…” – mondta sejtelmesen az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top