TV-sztárok

Love Island: Norbi máris kezelésbe vette Diát

A Love Island új szerelmespárja lehet Dia és Norbi, akik a kapcsolatuk következő szintjére léptek.

Norbi múlt héten, Dia pedig a napokban érkezett meg a Love Island villába, ahol az utóbbi időben teljesen megváltoztak az erőviszonyok. A párok átalakulóban vannak, a szerelmek elmúlnak, és egyre több a vita is, ami részben a bezártságnak is következménye. Az Exek az édenben című műsorból megismert Dia ezúttal az RTL Klubon hódít, a lányok pedig már most iszonyúan féltékenyek rá.

Teljesen más karakter, mint a többi csaj a villában: határozott, és tisztában van azzal, hogy nagyon csinos is, amiért a férfiak egyenesek rajonganak érte. Tegnap Erikkel ment randizni, végül Norbi karjaiban kötött ki, aki ezt egyáltalán nem bánta.

Dia nagyon jól bánik a fiúkkal és a szavakkal is, többször zavarba hozta már Norbit, akit szintén egy határozott és erős egyéniségnek ismerhettünk meg. A masszázs jól sikerült, a srác még egy puszit is kapott érte, miközben a riportszobában ömlengett a lányról. 

Máris megvan az új nyerő páros?

GIF

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top