TV-sztárok

Istenes Bence: „Durva visszajelzéseket fogunk kapni”

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Istenes Bence és Csobot Adél részt vesznek a Nyerő Párosban.

Hét éve van együtt Csobot Adél és Istenes Bence, a kapcsolatukról pedig az idő előrehaladtával egyre kevesebbet beszéltek, saját vlogjukban is csak elvétve szerepelnek például a gyerekeik. Talán éppen ezért volt meglepő, hogy a Nyerő Páros 2019-es évadára Istenesék igent mondtak

Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Páros 2019-es évadára igent mondtak (Fotó: RTL Klub)

Bár a páros sokat viccelődött azzal, hogy igazából aludni mennek majd a Nyerő Páros-villába, de igazából leginkább attól tartanak, mennyire viseli majd meg őket a két kisfiuk hiánya. 

„Még sosem voltunk tőlük ennyi ideig távol, vagyis Bence már igen, a Survivor forgatása miatt, de én még most először. Talán nem az a kérdés, hogy mi hogy bírjuk, hanem hogy ők hogyan bírják majd nélkülünk. Próbálom felkészíteni őket, mesélek nekik erről a helyzetről, de nyilván más lesz, amikor ezt meg kell majd élniük” – mondta Csobot Adél legutóbb éppen a Fókuszban.

Viccelődött a pár a kamerák előtt azzal, hogy Istenes Bence szerepe egyértelmű, hiszen a műsoraiban is hozta a társaság bohóca szerepet, az énekesnő pedig a pozitív energiájával megtölti majd a teret. Mindketten remélik, hogy a játékok és a feladatok erősítik majd a kapcsolatukat, és a Nyerő Párost alapvetően egy önismereti tréningnek tartják, bár nagyon kíváncsiak, hogyan látják őket mások. 

„Durva visszajelzéseket fogunk kapni, hiszen nagyon kemény feladatok vannak itt” – mondta Bence, aki szerint a szembesítések borzalmasak lesznek. 

Erről Csobot Adél és Istenes Bence hosszabban mesél a Nyerő Páros forgatása előtt készült videóban: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top