TV-sztárok

Videó: gyönyörű dallal emlékeznek Fábián Julira

Palya Bea, Wolf Kati, Tóth Vera, Mező Misi, Freddie, Jónás Vera, Lábas Viki, Mujahid Zoli, Schoblocher Barbara is énekel a dalban, melyet a fiatalon elhunyt énekesnő, Fábián Juli emlékére írtak.

Fábián Juli hosszú, súlyos betegségben hunyt el 2017 decemberében, tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen. A kiemelkedően tehetséges jazzénekesnőnek emléket állítva és előtte való tisztelgésként most egy dokumentumfilm készül. A Like a Child című filmet Lévai Balázs jegyzi, és az alkotók ígérete szerint rengeteg archív felvétel szerepel majd benne, illetve megszólalnak Fábián Juli egykori tanárai, pályatársai, illetve családtagjai is.

A film előfutáraként a napokban debütált a Földrevaló című dal és a hozzá tartozó videoklip, amit Szepesi Mátyás, Fábián Juli egykori zenésztársa írt, és összesen 18 énekes vett részt az elkészítésében, köztük Palya Bea, Wolf Kati, Tóth Vera, Mező Misi, Freddie, Jónás Vera, Lábas Viki, Mujahid Zoli, Schoblocher Barbara és sokan mások.

Via Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top