TV-sztárok

Na, ez a kütyü feldobja Horváth Tomi házaséletét – ki nem találnád, mitől gerjedt be a műsor alatt

Nemcsak a versenyzők, de a zsűri tagjai is megváltoztak és adásról adásra egyre lazábbak lettek. Igaz ez Horváth Tomira, aki legutóbb már arról beszélt, mennyire begerjedt az egyik produkciótól.

Bármennyire is rutinosnak számítanak a Sztárban sztár leszek! zsűritagjai, ezúttal érezhető volt, hogy ők is izgulnak, amikor a versenyzőik színpadra lépnek. Horváth Tomi már a válogatón elismerte, hogy ez neki egyfajta megfelelési kényszerből is fakad, és  elsősorban a saját egóját kell leküzdenie. Adásról adásra látszott, hogy ez jól megy neki, egyre lazább volt és az elődöntőben már a szokásosnál is jobban szórta a poénokat. Saját csapattagja, Misurák Tünde előadása után pedig olyat mondott, amire senki sem számított. 

Horváth Tamás büszke arra, hogy együtt dolgozhatott Misurák Tündével (Fotó: Facebook)

„Nagyon büszke vagyok rád. Megmondom őszintén, egész produkció alatt azon gondolkoztam, hogy ilyen kreppelőgépet veszek, és otthon előveszem, és Andi haját elkezdem kreppelni. Én annyira beindulok ezektől a nyolcvanas évektől, annyira dögös vagy. Komolyan mondom, az asszony meneküljön tőlem, esküszöm, ha hazamegyek…”

Tóth Vera vizuális alkat, és ő már gyakorlatilag látta is maga előtt, ahogy Horváth Tomi kreppelővel rohangál otthon, és kergeti a feleségét. Az énekes csak jót nevetett ezen is, és hozzátette: 

„A kreppelővel, meztelenül…”

Na de most megmutatjuk, melyik produkciótól gerjedt be Horváth Tamás: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top