TV-sztárok

Nincs a képernyőn, ezzel tölti az idejét Joshi Bharat

Joshi Bharat január óta nincs képernyőn, ezzel foglalkozik most.

Joshi Bharat nincs elkeseredve annak ellenére, hogy műsora véget ért a TV2-n. A Blikknek elárulta, hogy mivel tölti most az idejét.

„Éppen az influenzából gyógyulok fel. Sajnos engem is elkapott a ez a nyavalya, így az elmúlt egy hétben tényleg pihentem. Tény, hogy nem élem a klasszikus nyugdíjasok életét, sokféle lehetőséget mérlegelek, tárgyalok és tervezek. És persze, ha úgy alakul, akkor sorselemzéseket is csinálok, de nem iparszerűen” – mondta Joshi Bharat, aki egyelőre nem árulta el, hogy mikor lesz látható újra képernyőn.

Nincs a képernyőn, ezzel tölti az idejét Joshi Bharat

„Egyelőre erről nem beszélhetek, hiszen még semmi nem biztos. Amúgy is hiszek abban, hogy egy nagy váltás után kell idő arra, hogy az ember elcsendesedjen, rendezze a gondolatait. Azt szoktam tanácsolni az embereknek egy ilyen helyzetben, hogy üljenek le egy nagy, öreg fa alá, és meditáljanak, gondolkodjanak, csendesedjenek el” – mondta Joshi Bharat, aki köztudottan nagyon jó baráti kapcsolatot ápol Demcsák Zsuzsával.

(Nyitókép: Joshi Bharat/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top