nlc.hu
TV-sztárok

Rekord hosszú sztárhazasságok

Rekorderek! Hollywood leghosszabb házasságában élő sztárjai!

Hollywood nem a hosszú házasságoknak lett kitalálva, a színészek többsége élete során többször váltogatja partnerét. De akadnak olyan párok, akik kiállták az idő (és a reflektorfény) próbáját és több mint 20 éve együtt vannak.

Mutatunk pár jó példát:

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

30 éve házasok

A nyolcvanas évek végén, a Lemon Sky című film forgatásán ismerkedtek meg. A színésznő eleinte nem szimpatizált partnerével, akit beképzeltnek tartott. Bacon később elárulta, hogy úgy érezte, neki sokkal jobban tetszik Sedgwick, mint ő a színésznőnek. Többszöri próbálkozás után végül Kyra elment vele randizni, pár hónappal később összeházasodtak és azóta is együtt vannak. 

Michael J. Fox és Tracy Pollan

Michael J. Fox és Tracy Pollan

Michael J. Fox és Tracy Pollan (Fotó: NICHOLAS HUNT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

30 éve házasok

A Vissza a jövőbe Martyja rögtön beleszeretett a Családi kötelékek forgatásán a gyönyörű színésznőbe, akinek azonban akkoriban volt barátja, így csak később, 1988-ban jöttek össze. Azóta is együtt vannak és mindketten komoly támogatói a Parkinson-kór kutatásának, amiben Fox is szenved. 

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson (Fotó: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

31 éve házasok

A Bossom Buddies című film forgatásán találkoztak, Wilson alakította Hanks szerelmét a filmben. Mindketten foglaltak voltak, három évvel később, mire Hanks elvált akkori feleségétől, Wilson pedig szakított vőlegényével már szabad volt az út. A színésznő később azt nyilatkozta, nem tudta, mi is a szerelem, amíg meg nem ismerte Hankset.

A pár nemrég átesett a koronavírus fertőzésen, tapasztalataikról a sajtónak is meséltek. 

Ozzy és Sharon Osbourne

Ozzy és Sharon Osbourne

Ozzy és Sharon Osbourne (Fotó: ROBYN BECK / AFP)

37 éve együtt

Sharon édesapja volt a Black Sabbath menedzsere, amikor 17 éves lánya megismerte a frontembert, Ozzyt. A szerelem nem váratott magára, Sharon később a szólókarrierbe kezdő Ozzy menedzsere és felesége lett.

Kurt Russell és Goldie Hawn

Kurt Russell és Goldie Hawn

Kurt Russell és Goldie Hawn (Fotó: MARK RALSTON / AFP)

36 éve együtt

Bár sosem házasodtak össze, mégis az egyik legtartósabb párnak bizonyultak. A The One and Only, Genuine, Original Family Band musical forgatásán találkoztak, amikor Hawn 23 éves volt, Russel pedig csupán 17. Ekkor nem történt köztük semmi, mindketten másokhoz mentek hozzá és csak 15 évvel az első találkozásuk után kerültek közelebb egymáshoz. 

Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer (Fotó: MARK RALSTON / AFP)

40 éve házasok

Korunk egyik legnagyobb színésznője nem szakmabelit választott maga mellé. Don Gummer neves szobrász, Streep testvérének jó barátja volt. A pár egy tragédia kapcsán került közel egymáshoz. A férfi vigasztalta Streepet, amikor meghalt a barátja, John Cazale. Hat hónappal később összeházasodtak, azóta is együtt vannak, rekorder házasok az álomgyárban.

(Kiemelt kép: MARK RALSTON / AFP)

Sztárom a párom!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top