nlc.hu
TV-sztárok
Az Álarcos énekes 2 zsűrije

Megvan, mikor indul az Álarcos énekes 2 – egy zsűritag már biztos távozik

Hamarosan kiderül, melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, illetve ki van a Cica és a Röfi maszk mögött.

Szeptember 6-án indul az Álarcos énekes 2. évada – jelentette be az RTL Klub. Akárcsak a showműsor első évadában – melyet Gallusz Niki nyert meg -, úgy a folytatásban is a csajozásai miatt agyoncikizett Istenes Bence lesz a műsorvezető.

Istenes Bence

Ismét Istenes Bence az Álarcos énekes házigazdája – Fotó: RTL Klub

A Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik lesikeresebb youtubere, Dancsó Péter visszatér az internetes videók világába. A csatorna indoklása szerint a bokros teendői ugyanis megakadályozzák abban, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban, így ezúttal csupán rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát.

Álarcos énekes 2. zsűrije

Egyelőre rejtély az Álarcos énekes 2. negyedik Nyomozója – Kép: nlc-montázs, Fotók: RTL Klub

Az, hogy ki lesz a folyamatosan extrém öltözékeket viselő Csobot Adél, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs mellett a negyedik Nyomozó, egyelőre nem árulta el az RTL Klub. Ám érdemes lesz figyelni a következő hetekben az Álarcos énekes honlapját és a közösségi felületeit, mivel nyomokat rejtenek el a legújabb nyomozóról.

Íme az Álarcos énekes 2. évadának első előzetese:

Olvass még az Álarcos énekes első évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top