TV-sztárok

Rudolf Péter nem engedi Eszenyi Enikőt a Vígszínházba

Eszenyi Enikő néhány rendezése ugyan továbbra is műsoron van a Vígszínházban, a művésznő mégsem mehet be a darabjai felújítópróbáira.

Miután Rudolf Péter meghallgatta a Vígszínház frissen alakult Művészeti Tanácsának, a SzíDosz Vígszínházi Alapszervezetének és vezető munkatársainak véleményét, úgy döntött, hogy jobb, ha Eszenyi Enikő a jövőben nem jár be a még műsoron tartott darabjai felújítópróbáira, csak online nézi meg azokat, és írásban véleményezi a látottakat.

Az esetről az RTL Híradó számolt be, és ugyan a Blikk is próbált utánajárni az ott hallottaknak, de a színháztól nem kívántak nyilatkozni az ügyben, ahogy maga Eszenyi Enikő sem válaszolt, de úgy tudni, Rudolf Eszenyivel egyetértésben döntött úgy, hogy jobb, ha a volt igazgató nem jár be a Vígszínházba.

Rudolf Péter a Vígszínházban (fotó: MTI/Illyés Tibor)

Rudolf Péter a Vígszínházban (Fotó: MTI / Illyés Tibor)

Eszenyi Enikő eddig 28 darabot rendezett a Vígszínházban, illetve a Pesti Színházban, amikből még három van mindig műsoron: a Hamlet, a Mágnás Miska és A diktátor.

Írásaink az Eszenyi Enikő körüli botrányról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top