TV-sztárok

Dancing with the Stars: Majka is színpadra lépett

Szombaton elrajtolt a TV2 új showműsora; a nézőknek pedig rögtön egy óriási meglepetésben volt része.
majka

Ahogy arról itt írtunk részletesen, szombat este tizenkét híresség szereplésével elindult a TV2 új showműsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amiben a celebek profi táncpartnerekkel álltak színpadra. Az első adásban, amelyet Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetett, a zsűri és a nézők szavazatainak értelmében Pásztor Anna és Köcse György produkciója bizonyult a legjobbnak.

A legkevesebb pontot Győrfi Pál fia, az influenszerként tevékenykedő Győrfi Dani és párja, Stana Alexandra gyűjtötte, és a nézők legnagyobb felháborodására végül nekik kellett búcsúzni a műsortól.

Az elképesztő versenyszámokkal azonban nem ért véget a nézőkre váró meglepetések sora: a produkciókat követően egy sor magyar előadó lépett színpadra, akik „táncos slágereiket” egybefűzve, közös produkcióval kápráztatták el a közönséget – írja a Blikk. A lap kitér rá, hogy a nagyszabású összprodukcióban fellépett többek között Szűcs Judith a „Táncolj még” örökzölddel, Csepregi Éva, valamint Nagy Feró is, aki Tóth Andival közösen énekelte a „Gyere kislány, gyere!” című Beatrice-slágert. A sztárparádét Majka zárta a „Mindenki táncol” című dallal.

Ezen a videón meg is nézhetitek a produkciót:

Olvass még többet a Dancing with the Stars fellépőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top