nlc.hu
TV-sztárok

Bordán Lili lánya és édesanyja

Bordán Lili imádnivaló képeket mutatott a lányáról

Négy hónapja hozta világra Bordán Lili a kislányát, akiről most nemcsak képeket mutatott, hanem mesélt is.

Nyáron született meg Bordán Lili első gyereke, a kicsi különleges nevet kapott, aminek a történetéről most a Reggeli műsorvezetőinek is mesélt az Egyesült Államokban élő színésznő.

„Hónapokig kerestük a neveket, és a legutolsó pillanatban döntöttünk a Clio mellett, mert aznap, amikor elhagytuk a kórházat, muszáj volt valamit beírni az anyagkönyvi kivonatba, és ez az egy név, amiben meg tudtunk egyezni.

Kiderült, hogy Clio jó kisbaba, ugyan nem alszik eleget, mert nagyon szeret éjjel is enni, de kezdenek kialakulni a szokások. Ennek része az is, hogy Lili magyarul beszél a kislányához, a férje angolul. Az elmúlt hónapokban Cliót már a nagymamája, Bordán Irén is meg tudta látogatni, aminek Lili nagyon örült. 

Bordán Lili édesanyja, Bordán Irén a unokájával, Clióval

Bordán Lili édesanyja, Bordán Irén a unokájával, Clióval

„Augusztus végén jött pár hétre az édesanyám, akkor találkoztak először és nagyon nagy volt a szerelem, úgy mondhatnám, szerelem volt első látásra. Három hetet volt itt, és remélem, hogy márciusban is jön.”

A Reggeli adásában több képet is mutatott Bordán Lili a kislányáról:

Az idei év néhány sztárbabája:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top