nlc.hu
TV-sztárok

2020 tévés pillanatai

2020 legnagyobb tévés pillanatai

Mik voltak 2020 legnagyobb tévés pillanatai? Összegyűjtöttük, és meg is mutatjuk a legütősebbeket.
2020 tévés pillanatai

Enyhén fogalmazva sem úgy sikerült az év, ahogy szerettük volna, de a koronavírus-járvány okozta sok rossz mellett azért akadtak felemelő pillanatok is 2020-ban. Mutatjuk a legnagyobb tévés eseményeket:

Super Bowl: amikor Shakira és Jennifer Lopez felrobbantotta a színpadot

Az amerikaifoci-döntő, a Super Bowl szünetében Jennifer Lopez és Shakira közösen léptek fel. Egyveleget énekeltek legnagyobb slágereikből, Lopez pedig röviden rúdtáncolt is, mindenkit emlékeztetve rá, hogy tavaly A Wall Street pillangóiban színésznőként is visszatért. Nincs mit hozzáfűzni, imádjuk még ma is:

Friderikusz Sándor újra képernyőn

Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talkshow-val tért vissza hosszú idő után az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe. A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején láthatták az RTL Klub nézői. 

Liptai Claudia berobbant az RTL Klubon

Liptai Claudia sok-sok év után tért vissza az RTL Klubra, méghozzá A Tanár legújabb évadában kapott szerepet, ahol Barbarát, az érzelmes matematikatanárt alakította. Ezenkívül az Álarcos énekes adásában is feltűnt, ahol a koronavírus miatt idő előtt le kellett lepleznie magát, ő volt ugyanis Röfi.

Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár adásában

Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében, a műsor készítői érthetetlenül álltak a dolog előtt. Nem volt mit tenni, a csatorna döntött, Tilla pedig bejelentést tett, azaz kizárták a versenyből Curtist. „A váratlan helyzet nyomán a ma esti Sztárban sztár-ban senki sem fog kiesni, így Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám automatikusan bejutottak a döntőbe, hármuk közül kerül majd ki az ország legsokoldalúbb előadója” – mondta akkor a műsorvezető.

Emmy-gála: Jennifer Aniston és a porral oltó

Szeptember 20-án, 72 alkalommal rendezték meg az Egyesült Államokban az Emmy-gálát, ami 2020-ban kicsit más volt, mint az előzőek: a koronavírus-világjárvány miatt online tartották meg az eseményt, de Jennifer Aniston így is káprázatosan festett. Sőt, még tüzet is oltott. A zseniális jelenetet itt megnézheted:

Ördög Nóra DTWS-haja

A Dancing with the Stars adásában debütált Ördög Nóra új frizurája. A TV2 műsorvezetője teljesen új, rövid bubi hajjal állt kamerák elé. A lépcsőn lépkedve pedig majdnem el is esett izgalmában. Emlékeztek erre a pillanatra, nem? Mutatjuk! 

Gabriela Spanicot leszerződtette a TV2

A TV2 őszi, nagy show-műsorának, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol 12 versenyzője között egy világsztár is felbukkant, aki a – TV2 korábbi beharangozója szerint több mint egymilliárd néző ismer. Ma már tudjuk, hogy ő nem más, mint a Paula és Paulina című mexikói tévésorozat sztárja, Gabriela Spanic. A versenyzőket még a Sztárban sztár műsorában leplezték le.

Nosztalgiázzunk együtt: sztárok akkor és most:

(Nyitókép: TV2/Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top