nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa az utcai zaklatásról

Demcsák Zsuzsának már többször kellett fényes nappal menekülnie

Utcai zaklatási élményeiről vallott a Bréking! műsorvezetője.

A Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában Sarah Everard halálesete kapcsán az utcai zaklatás témájára reflektálnak a műsorvezetők – Demcsák Zsuzsa és Hajdu Steve –, valamint a meghívott vendégek (Horváth Éva, Holdampf Linda és Ganxsta Zolee).

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Demcsák Zsuzsa elárulta, a londoni haláleset után egy éjen át beszélgetett a lányával arról, hogy mennyire kell neki és a korosztályának félnie a zaklatóktól, mitől kell tartania, mik azok a jelek, amik molesztálásra utalhatnak. Majd arról vallott, hogy neki milyen tapasztalatai vannak az utcai zaklatásról.

„Nekem azért többször kellett szaladnom hazafele, és fényes nappal. Mondjuk Angyalföld. Tehát bennem nagyon bennem van – mondta el műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy gyerekét egyszer egy pedofil követte. – Ez egy létező történet. A lányom már a buszon hívott, hogy ’figyelj anya, már a villamos óta valaki jön velem’, azonnal a Krishan szaladt ki a buszmegálló elé, vette le a gyereket a buszról, és egyébként szállt le volna le az ember is, és szállt vissza utána” – mesélte.

Ezekre is a Bréking!-ben derült fény:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top