nlc.hu
TV-sztárok

Így öregedett meg Charles Shaughnessy, vagyis Mr. Sheffield A dadusból

Így őszült meg Mr. Sheffield, A dadus sorozat apukája

Így őszült meg Mr. Sheffield, A dadus sorozat apukája.

Fine dadus és Maxwell Sheffield színházi producer egymásra találásáért hat évadon át izgultunk. Az agyontupírozott hajú, nagyszájú, harsány Fine dadusról szóló A dadus című sitcom szereplőiről azonban szinte semmit nem tudunk azóta, hogy véget ért a sorozat. A szereplők, legalábbis a kinézetüket tekintve, sokat nem változtak, a férfi főszereplő is csak sármosabb lett az idő múlásával.

Így őszült meg Mr. Sheffield, A dadus sorozat apukája

Charles Shaughnessy még göndör, barna fürtökkel (Fotó: Facebook)

A 66 éves Charles Shaughnessy, alias Maxwell Sheffield 1983 óta él boldog házasságban feleségével. 1984-től 1992-ig játszott az Életünk napjai című sorozatban, ahol Shane Donovant alakította. Szintén a nyolcvanas években szerepelt még a Napok című sorozatban Kimberly Brady oldalán. 1993-ban kapta meg eddigi élete legmeghatározóbb szerepét, A dadus című sorozatban. Maxwell Sheffieldet játszotta egészen 1999-ig. Két lánya van, Jenny a Nickelodeon csatornánál dolgozik, testvére, Madelyn még tanul. 

A Dadus befejezése után megannyi sorozatban játszott (Különleges ügyosztály, Sabrina, A mentalista…) 2002-ben Emmy-díjat nyert mint a „Legkiválóbb előadó” a Stanley című animációs filmben való szinkronizálásáért. Azóta is több sorozatban, filmben játszik.

Így őszült meg Mr. Sheffield,A dadus sorozat apukája

2003-ban még barna volt

Ennek ellenére Charles legismertebb szerepe A dadus volt, de mondhatni, hogy csak Amerikában, mert hazájában, Angliában a mai napig szinte ismeretlen a neve.

Így őszült meg Mr. Sheffield, A dadus sorozat apukája

Charles Shaughnessy 2018-ban (Fotó: Facebook)

A fotók tanulságai szerint nem mondanák, hogy Mr. Sheffield felett eljárt volna az idő, csak a haja deresedett meg, és szerintünk sármosabb most, mint valaha!

Mi történt velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top