nlc.hu
TV-sztárok
Schobert Norbi büntetése A Konyhafőnök VIP-ben

Megbüntették Schobert Norbit A Konyhafőnök VIP-ben: „Keményen érintett”

Bizonyítani akart a fitneszguru, de nagyon elnézte az időt.

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában a Rácz Jenő vezette piros csapat megkezdte az elődöntő hetét. A 11 versenyzőre először egy nagyon különleges alapanyag, a Csendes-óceánban őshonos nagy aranymakrahal (más néven: mahi-mahi) várt. A második feladat során Rácz Jenő egy kacsát készített el különféle textúrákban, a hírességeknek „csupán” ezt kellett lemásolniuk.

Schobert Norbi

Schobert Norbit érzékenyen érintette a büntetés (Fotó: Sajtóklub)

Schobert Norbi is mindenáron bizonyítani akart, ám az első főzés előtti alapanyag-beszerzésnél nagyon elmélyülten válogatott a körethez a piactéren. Annyira elgondolkodott azon, hogy mit is főzzön, hogy az utolsó pillanatban vette észre: a többiek már régen visszaértek a konyhába.

A fitneszguru 8 másodpercet késett, ezért a főzőidejéből 5 percet elvett Fördős Zé. „Soha az életemben 50 év alatt sehonnan sem késtem el. Soha. Én Kos vagyok, pontos vagyok. Fegyveres testülettől jöttem, én nem vagyok ilyen késős. Keményen érintett ez az 5 perces büntetés, de én nem fogom feladni” – vallotta be a kamerák előtt.

Míg a többiek már javában filézték a halat, Schobert Norbi a pultjában várta, hogy leteljen a büntetése: először csak járkált, majd tornázással ütötte el az időt, mondván muszáj felpörgetnie magát, hogy utolérje a többieket.

„Kemény volt ott állni 5 percen keresztül. Mindenki pörög, csinálja, pucolja, filézi, már süti. Először le-föl járkáltam, igazából mint Russell Crowe az Arénában, mielőtt nekimegy a tigriseknek. Aztán rájöttem, hogy igazából nincsen más lehetőség, vissza kell hívjam az emlékeimből a régi aerobic-Norbit és egy kicsit tornázom, mert másképp meg fogok őrülni az idegtől” – árulta el utólag.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top