nlc.hu
TV-sztárok

Egri Péter A$AP Rocky letartóztatásáról

A Mystery Gang frontembere végignézte, ahogy a rendőrök házkutatást tartanak a lövöldöző A$AP Rockynál

Arra ébredt, hogy a szomszéd villában rendőrségi akció zajlik.

A Page Six információi szerint A$AP Rockyt szerda reggel letartóztatták egy Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren – idézi a lapot a 24.hu. A rappert életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel vádolják: a közlemény szerint egy 2021. november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoznak, amelyben a rapper a fő gyanúsított. Azóta letette az 50 ezer dolláros óvadékot, így kiengedték az őrizetből.

ASAP Rocky

Fotó: Getty Images

Hihetetlen, de magyar vonatkozása is van az ügynek, hiszen a Mystery Gang frontembere, Egri Péter éppen A$AP Rocky és Rihanna szomszédságában szállt meg és tegnap reggel arra lett figyelmes, hogy rendőrségi akció zajlik a villánál.

„Aztaaa!!! Ma reggel North Hollywoodban, ami egy nagyon jó környék Los Angelesben, arra ébredtem, hogy a közvetlen mellettem lévő villánál – ami az ismert popénekesnő, Rihanna és rapper palija, ASAP Rocky otthona, rendőrségi akció zajlik nagyon keményen! Környéket lezárták, mindenhol paparazzók, média, rendőrök… A világsajtóban több helyen feltűnhetek, mint hüledező »szomszéd«, aki szintén a zeneiparban érdekelt. Mik vannak…” – írja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top