nlc.hu
TV-sztárok

Tom Hanks lefogyott

Tom Hanksre rá sem ismerni, alaposan meglepte a rajongóit Cannes-ban

Hollywood legkedvesebb embere, Tom Hanks ezúttal alaposan meglepett mindenkit.

Tom Hanks az Elvis-film cannes-i premierjén vett részt, amikor a fotósok és rajongók azonnal kiszúrták, önmagához képest mennyivel vékonyabb. A 65 éves színész Austin Butler és Baz Luhrmann rendező társaságában jelent meg az eseményen, amelyen tiszteletét tette Elvis Presley özvegye, Priscilla Presley is.

Tom Hanks Austin Butlerés Baz Luhrmann társaságában a Cannes-i Filmfesztiválon 2022-ben.

Tom Hanks Austin Butlerés Baz Luhrmann társaságában a Cannes-i Filmfesztiválon 2022-ben (Fotó: Profimedia)

A rajongók azonban ahelyett, hogy a jóképű főszereplőn csámcsogtak volna, inkább azzal voltak elfoglalva, minek köszönhető Tom Hanks fogyása. A Twitteren is egymást érik a csodálkozó kommentek és posztok, van, aki el sem akarja hinni, hogy a filmcsillagot látta.

Tom Hanks korábban már többször lefogyott vagy épp felszedett pár kilót egy-egy szerep kedvéért, az 1992-es Micsoda Csapat! főszerepéért híznia kellett, a 2000-es Számkivetett főszerepe esetén pedig állítólag több mint húsz kilót kellett leadnia.

Tom Hanksről tudható, hogy II-es típusú cukorbetegsége van, emiatt is nyilatkozta korábban, hogy már nem vállalna olyan szerepeket, ami megkövetelné, hogy jelentősen változtasson testsúlyán. „Szerintem ez többé-kevésbé egy fiatal férfi játéka” – mondta 2013-ban.

Tom Hanks mndenkit meglepett vele, mennyire lefogyott.

Tom Hanks mndenkit meglepett vele, mennyire lefogyott (Fotó: Profimedia)

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az elsők között kapták el a koronavírust, amely egészen eltérő módon jelentkezett kettejüknél. A betegségből szerencsésen felépültek, az Oscar-díjas színész pedig azóta több film producereként is dolgozott már, illetve szerepet vállalt a most bemutatott, Elvis Presley életét feldolgozó filmben is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top