nlc.hu
TV-sztárok

Tom Hanks nem tudja kontrollálni remegését

Tom Hanks egészségéért aggódnak a rajongók

A színészről olyan felvételek kerültek elő, amelyek aggodalomra adnak okot.

Tom Hanks legújabb filmje premierjén ijesztette meg a nézőket. Baz Luhrmann műve Elvis Presley életét mutatja be, melyben az Oscar-díjas színész Elvis menedzserét, Tom Parkert alakítja. A bemutatón viszont a közönség figyelme inkább a színész egészségi állapotára terelődött. 

Tom Hanks

Tom Hanks (Fotó: Getty Images)

Már pár hete is téma volt Hanks állapota, amikor a Cannes-i Filmfesztiválon csontsoványan jelent meg a vörös szőnyegen. A rajongók a közösségi médiában már akkor aggodalmukat fejezték ki. Tudni kell viszont, hogy Tom már többször lefogyott egy szerep kedvéért, de most nem lehet ez a magyarázat, hiszen új filmjében egy kifejezetten pocakos férfit alakít, amihez arra volt szükség, hogy teljesen átmaszkírozzák.

Tovább fokozódhat a rajongók aggodalma, ugyanis új filmje bemutatóján pár perces beszédet tartott, ami alatt sokszor úgy tűnt, nem tudja kontrollálni jobb keze remegését. Volt olyan pillanat, amikor két kézzel kellett megfognia a mikrofont, sőt, előfordult, hogy inkább áttette bal kezébe – látszik a DailyMail videóján. 

Arra, hogy mi lehet a nagy fogyás, és a kézremegés oka, még nem érkezett hivatalos válasz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top