nlc.hu
TV-sztárok

Gregori Dóra nyolc hónapos terhesen is sportol

Várandósan is bomba formában van az egykori szépségkirálynő, Gregori Dóra

Heti hatszor edz még várandósan is.

Gregori Dóra 2010-ben nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. Azóta három gyermek édesanyja, és már a negyedik is úton van. Az RTL Klub Reggeliben mesélt arról, miért fontos a család számára az egészséges életmód. 

Gregori Dóra

Gregori Dóra (Fotó: Instagram)

A korábbi szépségkirálynő életét nemcsak a gyereknevelés tölti ki, hanem a sport is, ugyanis nemrég futó nagykövet lett. Habár Dóri egy hónap múlva hozza világra negyedik kislányát, akit Lénának hívnak majd, most is bomba formában van, és azt is elárulta, hogyan őrzi meg sportos alakját. 

„Egyik gyerkőcnél sem volt óriási hasam, de azért nagyon odafigyelek az étkezésre, illetve a terhesség alatti sportolásra is, tehát nem hagytam abba a sportot. Nyilván átalakult és kevésbé lett intenzív, de azért próbálok minden nap mozogni valamit most is” – mondta az influenszer és azt is hozzátette, nem éhezteti magát, viszont a sport és az egészséges táplálkozás ilyenkor is fontos a számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top