nlc.hu
TV-sztárok

Kamarás Norbi és párja vezeti az X-Faktor háttérműsorát

Kiderült, kik vezetik az X-Faktor háttérműsorát – egy népszerű szerelmespárt kértek fel

Már forog az X-Faktor új évada, munkába állt az X-Stage műsorvezetőpárosa is.

Péntek reggel elkezdődött az X-Faktor új évadának forgatása. A válogatóra nemcsak új női mentor, hanem új háttérműsor-vezetők is érkeztek: idén Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett vezeti majd az X-Faktor háttérműsorát – derült ki a Fókusz riportjából.

Kármán Odett

Kármán Odett és Kamarás Norbi vezeti majd az X-Stage-t – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

A 2021-es Nyerő Párost megnyerő szerelmespár nagyon örült a felkérésnek. Odett ugyan még egy kicsit izgul és előre figyelmeztet mindenkit, hogy bármin képes elsírni magát, de párja, Norbi igyekszik őt tanácsokkal segíteni, miután ő már két évadon át vezette az X-Stage-t Szabó Zsófival.

Nekem ez egy teljesen új terep, amit még soha nem csináltam. Nem is gondoltam arra, hogy valaha ezt fogom csinálni. (…) Amikor megtudtam, hogy együtt jövünk, nagyon örültem neki, mert Norbival kell közösen, és együtt annyira szeretünk dolgozni” – vallotta be Kármán Odett.

Puskás-Dallos Peti elárulta, nagyon örül annak, hogy Norbiék csinálják majd az X-Faktor háttérműsorát. “Nagyon bírom őket. Régóta – mondhatni – barátok vagyunk, mert együtt focizunk és ott mindig szoktunk dumcsizni. Meg a Nyerő Páros miatt is anno sokat beszélgettünk, meg írogattunk egymásnak. Szerintem marhajó páros. Nagyon szerethetőek és aranyosak együtt” – nyilatkozta a mentor a debütáló műsorvezetőpárról.

Norbiéknak amúgy az X-Faktor az egyik kedvenc műsoruk, több élő-show-n is részt vettek már nézőként.

Kiemelt kép forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Olvass még az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top