nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda: Zsolt kijátszotta a jelöltjeit

Házasodna a gazda: Zsolt ugyanazzal az indokkal kért puszit két választottjától is

Zsolt gazda nem volt túl kreatív.

A finisbe ért a Házasodna a gazda, pénteken kiderül, kikkel tudják elképzelni a jövőjüket a gazdák. Vera gazdasszony az utolsó jelöltjével is közölte, hogy nem szeretne vele tovább randizni, így már csak a férfi párkeresők vannak „versenyben”. Zsolt gazda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lányokat közelebbről is megismerje, ám a hölgyek kibeszélték a vele eltöltött randikat, így lebukott előttük.

„Amikor Zsolt cselesen kért puszit, akkor nagyon megörültem neki, mert láttam, hogy végre tesz egy lépést felém. Attól függetlenül, hogy engem még nem hívott randizni, láttam, hogy közeledik hozzám, és ez nagyon jólesett. Jólesett a puszi is” – mondta a randi után Hajni, aki először találkozott kettesben a gazdával, és egyből egy aquaparkba vitte.

Hajni és Zsolt gazda

Fotó: RTL

Később aztán Lídiával találkozott, akitől ugyanolyan indokkal csalt ki egy puszit, mint Hajniból. „Zsolt a mai nap folyamán is bezsebelte a puszijait, nem egy, hanem két hölgytől is. Aztán ugye a csajok kibeszélik a dolgokat, és mikor Hajni elmondta, hogy vele is ugyanezt eljátszotta, akkor azt mondtam, hogy kicsit kényes ez a szitu” – mondta a kamerák előtt Lídia, és természetesen Bibivel is megosztották a történteket.

Lídia és Zsolt gazda

Fotó: RTL

Ha háromszor ugyanazt bejátszotta volna, az azért komoly. A hülye…

– kiáltott fel a 21 éves lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top